Welke promotiefilm kun je snel laten maken?

Een promotiefilm is perfect om je bedrijf snel en leuk in de spotlights te krijgen. Je kunt ze meteen delen op social media, wat ook weer helpt om je omzet te boosten. Geen wonder dat veel bedrijven zich afvragen wat een promotiefilm laten maken kosten zal.

Wat kost een promotiefilm?

Net zoals een Hollywood fim duurder is dan een bedrijfsfilmpje, zo is dit ook het geval bij promotievideo’s. Je hebt ze heel goedkoop en heel duur. Het ligt dus aan je promotiefilm budget wat je eraan uitgeven wil, want een promotiefilm is er in vele soorten en onder verschillende benamingen zoals promotievideo of promotiefilmpje.

Promotievideo op Youtube

Een trailer voor een YouTube of een video interview met een genomineerde kandidaat voor een prijsuitreiking tijdens een evenement zijn belangrijke vormen van promotiefilms. Of bijvoorbeeld juist een korte video commercial voor nieuwe producten. Ze hebben allemaal hetzelfde doel namelijk je promotie versterken door middel van een trendy visueel middel. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid en ga je uiteindelijk meer verkopen.

Wat is je promotiefilm budget?

Bij een promotiefilm ligt de focus meer op de samenwerking en de productie waarin we alle wensen vertalen naar prettige beelden voor het oog. In samenwerking met u, de klant, en op basis van promotiefilm budget wordt een video script geschreven. Hiermee worden opname shots van tevoren worden uitgedacht door de producer.

Filmproductie bedrijve

Daarbij wordt op een potentiele locatie een video set opgebouwd waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden voor de camera. Aanvankelijk van het filmbudget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of actrices door het filmbedrijf. Ook zijn opnames uit de lucht met drones en andere wensen mogelijk. One Media werkt nauw samen met filmproductie bedrijven waardoor de opname mogelijkheden zo groot of zo klein als desgewenst kunnen.