Alternatief voor ADD: LTO3

LTO3In Nederland is een steeds grotere groep die met ADD te maken krijgt. Veel kinderen, maar ook volwassenen hebben ermee te maken. Het is een groeiend probleem. Alhoewel het helemaal niet zo’n probleem te zijn hoeft. Want mensen met ADD hebben vaak veel talenten. Het zijn echter talenten die niet zo goed tot zijn recht komen in een 9 tot 5 baan, of in de schoolbanken. Mensen met ADD hebben namelijk vaak veel creatieve talenten. En als ze op hun plek zijn, kunnen ze werkelijk bergen verzetten. Zo simpel is het.

Prikkels moeilijker verwerken

Toch is het voor veel mensen met ADD wenselijk om de prikkels een beetje te dimmen. Ze zouden graag alerter zijn, en niet iedere keer worden afgeleid. Natuurlijk zal een dokter of psychiater altijd een medicijn klaar hebben liggen. Bijvoorbeeld Ritalin, een middel dat in veel opzichten lijkt op cocaine of speed. Ouders vinden dit vaak niet prettig om hun kind te geven, en soms wordt het kind totaal iemand anders na het innemen van deze medicatie. Gelukkig is er sinds enige tijd een oplossing, of een alternatief eigenlijk, namelijk LTO3 supplement. Een natuurlijk alternatief voor de reguliere medicatie voor het behandelen van ADD bij zowel kinderen als volwassenen.

Ingrediënten LTO3

Het middel bestaat uit meerdere goede en natuurlijke stoffen, die ervoor zorgen dat de symptomen van ADD veel minder worden. De effecten zijn eigenlijk vergelijkbaar met normale medicatie of misschien zelfs wel beter. In Canada krijg je dit zelfs voorgeschreven van de dokter. Hier in Europa liggen de zaken net even anders, en is dat helaas niet mogelijk. Het spul is te koop via een importeur, en verschillende winkels promoten het product. Veel mensen lijker er baad bij te hebben.