Aandacht op promotieartikelen via digital signage

Winkels die artikelen verkopen zullen zonder uitzondering promoties gebruiken om meer verkopen te realiseren. Zeker bij fysieke winkels is dit een effectieve strategie om voor een hogere omzet te zorgen.

Op het moment dat iemand de winkel in komt op zoek naar een bepaald artikel is het de bedoeling om de aandacht van deze persoon op promotieartikelen te krijgen. Het gewenste resultaat is dat de winkelende persoon met extra artikelen de winkel uitloopt dan hij of zij in eerste instantie van plan was. Een goede manier om de aandacht van shoppers op een promotieartikel te krijgen is digital signage. Dit is een vernieuwde en verbeterde methode vergeleken met static signage wat voorheen altijd werd toegepast.

Wat is digital signage precies?

De letterlijke vertaling voor digital signage is digitale reclameborden. Het is een term die uit Amerika is overgekomen. Dit is natuurlijk het land bij uitstek als het gaat om nieuwe manieren verzinnen om reclame te maken. De Amerikanen zijn ook ontzettend goed in de maken van reclame en proberen continu nieuwe mogelijkheden die zij hebben te benutten. Een nieuwe mogelijkheid die de laatste jaren bijvoorbeeld is ontstaan is het gebruik van digitale schermen om de aandacht op promotieartikelen te vestigen. De lcd-beeldschermen zijn steeds goedkoper geworden en daardoor kan nu iedere winkel voor een kleine investering meerdere digitale schermen ophangen om deze te gebruiken voor dit doeleinde.

Promotie maken op schermen

Op het moment dat iemand een winkel binnen komt lopen moet de winkelier proberen de aandacht van deze persoon op de promotieartikelen te vestigen. Dit kan op meerdere manieren. Zo kan het personeel bijvoorbeeld iedere persoon die binnenloopt aanspreken en hen vertellen over de promoties. Dit kan echter als opdringerig beschouwd worden door mensen.

Een betere oplossing is de artikelen waarvoor een promotie geldt onder de ogen van de personen brengen. Dit kan bijvoorbeeld met reclameborden en de digitale variant hiervan zijn ideaal. Promotie make op schermen die digitaal zijn zal zeker de aandacht trekken van mensen die in de winkel rondlopen. Als hun aandacht eenmaal getrokken is dan moet het promotieaanbod er natuurlijk voor zorgen dat de personen ook tot aankoop overgaan. Meer informatie lees je op: https://thisplays2.com/digital-signage/